We hebben een nieuwe naam en huisstijl!

We hebben een nieuwe naam en huisstijl!

Met gepaste trots introduceren wij onze nieuwe naam en visuele identiteit. Voortaan gaan wij verder onder de naam Monteba, ICT & telefonie. Dit was voor ons meteen ook het moment om onze huisstijl te vernieuwen. Samen met YOOKY, smart concepts zijn we aan de slag gegaan met de restyling van onze huisstijl. We hebben gekozen voor de moderne en warme kleuren rood, licht rood en oranje. Kleuren die onze identiteit en gewenste merkbeeld perfect symboliseren: energie, persoonlijk contact en passie voor het vak.

Het logo is opgebouwd uit twee voor ons belangrijke elementen:

  1. De letter M van Monteba
  2. In het midden een samengesmolten hart

Naast een nieuwe uitstraling en logo, hoort ook een nieuwe pay-off:

‘Ons ICT hart klopt’

  • De belangrijkste merkbelofte van Monteba is ‘ontzorgen’; als klant wilt u er simpelweg op kunnen vertrouwen dat het goed zit. Netwerk, telefonie en ICT-zaken moeten kloppen!
  • Bij Monteba hebben we een tomeloze energie, drive en hart voor ICT.
  • Testimonials van tevreden klanten verwoorden het: Onze ICT is goed geregeld. Het klopt!

Inmiddels is de nieuwe huisstijl doorgevoerd in diverse communicatiemiddelen zoals onze bedrijfswagen en deze nieuwsbrief. Zelfs ons bedrijfspand ontkwam er niet aan en is aan de binnenzijde ook getransformeerd in de nieuwe kleurstellingen en uitstraling. Kleurrijk, warm en helemaal van nu.

Er wordt nog hard gewerkt aan het vernieuwen van onze website, maar ook die zal snel volgen.

Met de nieuwe huisstijl heeft Monteba, ICT & telefonie dus bijna een volledige metamorfose ondergaan. Klaar voor de toekomst. Wat blijft is onze service en kwaliteit, daar kunt u op blijven vertrouwen!