Monteba verzorgde verhuizing Vermeer Automotive in Geldermalsen

 “Monteba heeft ons volledige ontzorgd”

“Monteba heeft ons volledig ontzorgd en van inrichting tot uitvoering en nazorg alle besognes rond internet, wifi, telefoon, etc uit handen genomen. Ook stonden ze mee aan de basis van de keuzes van de internet/telefooninstallatie die als beste aansluit op onze bedrijfsbehoefte”, zegt directeur/eigenaar Dirk-Jan Vermeer van Vermeer Automotive over de verhuizing naar De Elzenhof 7h in Geldermalsen.

Hoe zijn jullie in aanraking gekomen met Monteba ICT?

“Wij kenden Monteba al langere tijd. Ook op onze vorige locatie verzorgden zijn de  telefoon- en internetaansluiting. Toen we gingen verhuizen waren zij voor ons een vanzelfsprekende keuze en hebben ze ons vanaf het inrichtingsontwerp ondersteund”.

Welke werkzaamheden hebben zij voor u verricht?

“Monteba heeft voor ons de totale verhuizing van computers, printers, internetverbinding, wifi, etc. voor ons geregeld. Vanaf het inrichtingsontwerp waren ze betrokken bij de inrichting, de uitvoering en de nazorg.”

Kun je in enkele zinnen de samenwerking omschrijven?

“De samenwerking was fantastisch. Voor ons was het belangrijk dat ze vanaf de inrichting van de kantoren, garage etc. showroom met ons hebben meegedacht over de beste en meer efficiënte aanpak. Wij zijn een automotive bedrijf en dienen altijd bereikbaarheid te zijn. Dat is voor ons is voor ons een heilig goed. Op de dag van de verhuizing waren ze ook zelf aanwezig, zodat we nauwelijks uit de lucht zijn geweest.”

Wat onderscheidt Monteba van andere ICT-bedrijven?

Wat ik persoonlijk erg sterk aan Monteba vind, is hun persoonlijke betrokkenheid, het meedenken van ontwerpfase tot uitvoering en nazorg. Zij ontzorgen ons volledig. Dat is het juiste woord van hetgeen zij doen, waardoor wij ons kunnen focussen op onze corebusiness.”

Kunt u in uw eigen woorden Monteba omschrijven?

Persoonlijke benadering; vakmanschap; hoge servicegraad, laagdrempelig en optimale inzet. Ze snappen de essentie en weten hoe cruciaal het is voor een automobielbedrijf om altijd bereikbaar te zijn. Ook tijdens een verhuizing!”