Cisco Umbrella

Cisco Umbrella

Hoe vaak ziet u mailtjes binnenkomen waarin een link staat die u niet helemaal vertrouwt? Dat komt waarschijnlijk regelmatig voor en wat als u zo’n link nu toch per ongeluk aanklikt? In het slechtste geval worden uw computer en alle gekoppelde computers, servers, externe schijven etcetera gehackt. Op geen van deze computers kunt u de bestanden openen. Alle documenten, databases, boekhoudingen en foto’s zijn dan weg. De kans dat u ze terugkrijgt na betaling van het gevraagde ‘losgeld’ is minimaal. Met Cisco Umbrella voorkomt u deze narigheid.

Cisco Umbrella voorkomt dat uw computer na het aanklikken van deze link verbinding maakt met de kwaadaardige server waar de ransomware-software op staat. Deze beveiliging is ontworpen op het fundament van internet. Daardoor is het mogelijk om ieder netwerk te beveiligen zonder ingrijpende aanpassingen.

Umbrella beschermt tegen ransomware, phishing en andere malware en is dus een 
uitstekende extra beveiliging naast uw bestaande antivirus-software en uw firewall.

Wilt u weten hoe u uw systeem heel eenvoudig beveiligt?
Neem dan meteen contact met ons op,
bel 0418 – 65 13 36