Met trots presenteren wij dé oplossing voor zakelijke telefonie: SIPIT

Telefonisch bereikbaar zijn, of juist niet, bepaalt u helemaal zelf met onze nieuwe SIPIT-telefonieplatformen voor zowel vaste lijnen als mobiele telefonie. SIPIT ONE is een zelfservice systeem, met SIPIT CLOUD regelen wij alles voor u en met SIPIT MOBILE zijn wij u mobiele provider. Flexibel, makkelijk startklaar en vaak goedkoper dan uw huidige systeem.

Heeft u binnen uw bedrijf nog een ISDN-centrale? Houd er dan rekening mee dat de ISDN-ondersteuning dit jaar stopt. Gelukkig zijn er prima alternatieven beschikbaar, die u helemaal naar wens kunt inrichten, passend in uw bedrijfsvoering. Wilt u bijvoorbeeld 24 uur per dag telefonisch bereikbaar zijn of alleen tijdens openingsuren? Als u onderweg bent, wilt u dan telefoontjes aannemen? Misschien wilt u meer inzicht in het belgedrag binnen uw bedrijf? Zoveel mensen, zoveel wensen en om aan al die wensen te voldoen bieden wij drie internettelefoonsystemen én mobiele telefonie aan.

SIPIT

Om de verbinding met het telefonienetwerk tot stand te brengen is er een SIPIT ‘trunk’ nodig. De trunk ‘praat’ met de rest van de telefoonnetwerken en kan rechtstreeks worden gekoppeld aan 1 IP-telefoon of aan een cloud-PBX-systeem. Een cloud-PBX-systeem is de telefooncentrale in de cloud. Deze online telefooncentrale noemen we SIPIT ONE of SIPIT CLOUD. De IP-toestellen bij u op kantoor maken direct verbinding met deze centrale. Met SIPIT ONE, SIPIT CLOUD en SIPIT MOBILE bieden wij u oplossingen voor al uw telefoniewensen en diverse tools en apps om efficiënter te werken.

SIPIT ONE

SIPIT ONE is ons zelfservice telefonieplatform. Na de eerste basisoplevering kunt u zelf uw centrale aanpassen, bijvoorbeeld met extra toestellen, wachtrijen, voicemails etc. Met de uitgebreide wiki-pagina’s die wij beschikbaar stellen komt u er altijd uit.

SIPIT CLOUD

U beschikt met SIPIT CLOUD over een telefooncentrale in de cloud. Wij stellen ons zeer uitgebreide platform in naar uw wensen. Wachtrijen, welkomstboodschappen, mobiele integratie, alles is mogelijk. Ook meerdere vestigingen kunnen eenvoudig worden gekoppeld. U laat ons uw wensen weten en wij regelen alles voor u.

SIPIT MOBILE

Met SIPIT MOBILE zijn wij uw mobiele provider. We hebben abonnementen voor iedere toepassing inclusief snelle 4G+databundels. Wij bieden uitsluitend sim-onlyaansluitingen, dus zonder toestel. Wij kunnen u natuurlijk wel ondersteunen bij de aanschaf van een toestel.

Voordelen

Met onze SIPIT-systemen maakt u gebruik van VoIP, voice over internetprotocol, ofwel bellen via internet. Een VoIP-verbinding is stabiel, betrouwbaar, modern en doorgaans realiseert u ook een aanzienlijke besparing bij uw overstap.

Maakt u nog gebruik van een ISDN-centrale of verloopt uw huidige IP-telefonie niet naar wens? Neemt u dan contact met ons op, bel 0418 – 65 13 36.