Mobiel via KPN

Per 1 juli bieden wij als mobile service provider ook abonnementen op maat aan op het premium netwerk van KPN.

Waar zouden we zijn zonder mobiele telefoon. Bellen, mailen, internetten, social media, bankieren, het kan allemaal. Dan is het ook fijn als dat overal kan en je dus kunt vertrouwen op een sterk netwerk.

KPN is uitgeroepen tot winnaar Mobiele Provider in de Tweakers Awards 2018/2019. Dit is de vierde keer op rij. Dit netwerk staat dus bekend om zijn goede dekking en betrouwbaarheid, daarom zijn wij erg blij met dit premium netwerk als aanvulling op onze portofolio.

Sim only

Alle abonnementen die wij aanbieden zijn op basis van sim only. U betaalt dan maandelijks alleen voor de bel, sms- en internetbundel. Naast telefonieabonnementen kennen we ook data only, ideaal om uw tablet of laptop te voorzien van een online verbinding. Er is altijd een abonnement dat bij u past of u nu geen, gemiddeld of veel mobiel internet gebruikt. U kunt alle abonnementen maandelijks aanpassen.

Wilt u bij uw sim only abonnement een losse telefoon aanschaffen? Wij adviseren u ook graag over welke telefoon u het beste kunt gebruiken. We kunnen hem voor u bestellen en helemaal gebruiksklaar maken.

Altijd en overal bereikbaar zijn via een betrouwbaar netwerk? Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden via het KPN-netwerk? Bel 0418 – 65 13 36 voor het maken van en afspraak.