Teamleader partner

Overzicht binnen uw bedrijf is belangrijk om goed samen te werken, binnen het bedrijf, maar ook daarbuiten. Teamleader biedt een crm-systeem waarmee u de database eenvoudig beheert en elke klant perfect kunt opvolgen. Monteba ict & telefonie is partner van Teamleader.

Iedere groeiende onderneming komt op een punt dat uitgebrachte offertes, klantbezoeken of te registreren uren niet meer bij te houden zijn in een Excelsheet of als losse notities. Dat is het moment om over te stappen op Teamleader, een crm-pakket waarin u klantgegevens bijhoudt, noteert wie een offerte heeft ontvangen of nog zou moeten krijgen.

Er is meer…

Naast het beheren van klantgegevens biedt Teamleader:

  • factuurprogramma
  • projectmanagement
  • supporttickets
  • urenregistratie

Op locatie? Laat dan uw klant online de werkbon tekenen op uw mobiel. De app kent daarnaast nog veel meer handige opties. Teamleader kan gekoppeld worden met veel softwarepakketten waaronder administratieprogramma’s en Office 365.

Wij leggen graag de mogelijkheden uit en laten u zien hoe u de toepassingen kunt integreren in uw bestaande omgeving. Bel 0418 – 65 13 36 voor het maken van en afspraak.