Medewerker aan het woord: Eefje 

Eefje van de Ven
Bij medewerker aan het woord zetten we elke maand één van onze medewerkers in de schijnwerper. Kom meer te weten over het Team van Monteba ICT & Telefonie. Deze keer in de hoofdrol: Eefje!

Even voorstellen 

Hoi! Ik ben Eefje, 34 jaar en wonende in Liempde met mij man, 2 kindjes, hond en kat. In mijn vrije tijd ga ik graag een potje padellen, wandelen of met vrienden een hapje eten

Hoe ben je bij Monteba ICT & Telefonie terecht gekomen? 

Voorheen werkte ik bij Consilius en per 1 oktober jl. zijn wij samen met Monteba ICT verdergegaan. Gelukkig mag ik nu mijn werkzaamheden verder voor Monteba uitvoeren. Dit doe ik één dag in de week, iedere dinsdag

Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit? 

Na een stukje filerijden zorg ik eerst voor een lekker kopje thee en kijk ik in mijn mailbox of er zaken zijn die als eerst opgepakt moeten worden.

De eerste periode ben ik voornamelijk bezig geweest met de laatste overdracht en het afronden van de administratie vanuit Consilius. Nu ga ik steeds meer dingen voor Monteba oppakken zoals het beantwoorden van mailtjes, telefoontjes afhandelen, urenregistratie, facturen maken voor afgenomen diensten door de klanten, inkoop/verkoopfacturen maken en inboeken, etc.

Wat vind je het leukste aan je werk bij Monteba ICT & Telefonie? 

Ik werk 1 dag in de week op de administratie en daarnaast sta ik nog 3 dagen voor de klas. Ik vind het leuk dat dit heel ander werk is dan wanneer ik op school werk, het is gestructureerd en toch ook afwisselend. En natuurlijk dat we met een heel gezellig team werken

Is je werk veel veranderd de afgelopen jaren? 

Ik werk nog niet zo lang op de administratie dus voor mij valt dat wel mee. Ik moet nu alleen nog even wennen aan de andere systemen die Monteba gebruikt t.o.v. Consilius.  

Wil je de lezers nog iets meegeven? 

Doe wat je gelukkig maakt

Wie nomineer jij voor de volgende keer? 

Sabrina. Aan jou de eer!

Share This Article:

Related Posts

Monteba cybersecurity

8 maatregelen voor cybersecurity

In het nieuws is de afgelopen periode veel te zien en te lezen over het hacken van bedrijven. Voornamelijk MKB bedrijven worden steeds meer de slachtoffer van deze cyberaanvallen. Het wordt dan ook belangrijk dat uw bedrijf zich ook gaat beschermen tegen hackers. Om deze reden geven we een reeks van 8 maatregelen die u kunt treffen voor uw Cyber Security.

Meer lezen
Monteba thuiswerkplek

Is uw ICT-omgeving geschikt voor hybride werken

Thuiswerken is al jarenlang bezig met een gestage opmars. Toen we in 2020 te maken kregen met het coronavirus kreeg het thuiswerken een enorme opmars. Inmiddels is het de normaalste zaak van de wereld om deels thuis en deels op kantoor (of locatie) te werken. Het zogenoemde hybride werken. Maar welke impact heeft het hybride werken op uw ICT-omgeving en waar dient u rekening mee te houden? We vertellen er graag meer over.

Meer lezen
Monteba Microsoft 365

Vijf voordelen van Microsoft 365

Steeds meer bedrijven sturen op efficiënt (samen)werken. Zowel op kantoor als in de hybride vorm. Microsoft 365 biedt daarvoor dé oplossing. Het is dan ook logisch dat steeds meer bedrijven overstappen. Wij lichten vijf belangrijke voordelen toe.

Meer lezen